Vieraskirja

Hei arvoisa vierailija

Toivottavasti jätät viestin vieraskirjaamme vierailusta. 🙂
Mielipiteitä sivustosta ja sen ulkoasusta myös kaivataan, samoin kehitysideoita, risuja/ruusuja jne.

Kiitos viestistäsi!

11 thoughts on “Vieraskirja

 1. Anne-Maarit

  Hei!
  Hyvät on sivut, paljon tietoa ja selkeät.
  Kaipaisin kalenteria, josta näkisin varaukset/vapaat ja hinnaston.

  Vastaa
 2. Markku Mäcklin

  Kävin katsomassa kuvia Luppo mökistä siisti on kuva saunasta ois mukava.

  Vastaa
 3. Timppa

  Kiitos ja kumarrus! Hiihtelin tänään Pallaksella ja suunnistin uuteen kotaan Porokotajärven rannalla. Olipa tunnelmallinen paikka ja ystävällinen palvelu! Savukala-aterian ja kahvittelun jälkeen olisin jäänyt nauttimaan kodan takkatulen lämmöstä ja loimusta vaikka iltaan asti, mutta matkaa oli jatkettava. Ensi talvena taidan ottaa pilkkivehkeet mukaan.

  Vastaa
 4. Seija Kuusinen

  Kiitos kotakahvilassa saaduista hyvistä kahveista ja piiraista sekä mukavista jutuista! Kyllä maistui hiihtolenkkien jälkeen.
  Seutu on mielissä sydämissä, toivottavasti pääsemme palaamaan – monipuolisuus on valttia ja pilkkiminenkin kiinnostaa.

  Vastaa
 5. Tiia Hintsa

  Hei!

  Hiihdeltiin tänään (24.2.14) muksujen kanssa toiveena lettukahveet kodalla. Muut kulkijat ovat kotaa kovin suositelleet. Eipä ollutkaan auki vaikka netistä aukioloaikoja ennen reissua katselinkin. Harmi! Onko kota joitakin tiettyjä päiviä auki näin ”etelän” hiihtolomien aikaan? Oven vierestä yritin myös aukioloaikoja etsiskellä, hiljaista oli.

  Vastaa
  1. saivokyronlomamajat Artikkelin kirjoittaja

   Hei Tiia, valitettavasti sivuille on jäänyt lisäämättä merkintä, että kahvila on auki vain sesonkiaikoina. Päivitämme tarkemmat ajankohdat mahdollisimman pian, kiitos viestistä!

   Vastaa
 6. Puljula Soile

  Kunpa taas pääsisi kämpälle Vuontisjärvelle ja voisin tutustua Porokotajärven kotaan! Olen niin paljon kuullut hyvää kyseisestä paikasta. Naapurimme ”pojatkin”olivat aivan innoissaan saamistaan pilkkitaimenista (pojat=keski-ikä 65 v).Mieheni toi minulle suussa sulavia kaloja, jotka kodan isäntä oli lähtiäisiksi savustanut.Kyytipojaksi oli vielä popsinut vastapaistetut letut. Kunhan paranen niin tulen varmasti käymään kauniissa kodassanne. Ja ainahan toisen tekemä ruoka omat mössöt voittaa!!!

  Yst.terv. Soile

  Vastaa
 7. Velimies

  Olipa upea kota ja ystävällinen palvelu. Isäntä paistoi herkulliset, rapeat letut ja keitti makoisat kahvit. Kiitos! Monet muut paikat olivat jo sulkeneet ovensa vikolla 17.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *